Egyéni sportolók képviseletét indította el a Prémium Média & Sport Management Zrt

Juhász Péter strongman az első kiválasztott sportoló

Az eddigiekhez képest egy új tevékenységbe vágott bele a Prémium. Egyéni sportolók hosszútávú képviseletét tűzte ki feladatául a vállalkozás vezetése. Elképzelésük szerint a menedzselt sportolóik teljeskörű képviseletébe beletartozik a támogatók közvetítése, egyesületek és a hozzájuk kapcsolódó sportszakemberek kiválasztása a sportolók céljai érdekében.

Prémium Média – Boda Gábor vezérigazgató

A tanácsadó feladata az ügyfél karrierjének fejlődését szolgáló lehetséges egyéni támogatók felkutatása, sportszervezet, sportliga, sportverseny felkutatása, feltérképezése, az adott versenyzési lehetőség felmérése, az ott dolgozó szakmai stáb megismerése, velük kapcsolatban szakmai alkalmasságuk, az általuk alkalmazott versenyrendszer  felmérése, valamint a sportolónak ajánlott feltételek mind szakmai, mind egyéb értékelése, véleményezése. A tanácsadó feladata továbbá ez irányú igény esetén a sportolónak egyéb karrierépítési tanácsokat is adni többek között: média-, jogi-, oktatási-, életviteli kérdésekben is. – nyilatkozta Boda Gábor a Prémium Média & Sport Management Zrt vezérigazgatója

Az első sportoló akit beemeltünk a programba Juhász Péter strongman versenyző. Pétert jól ismerjük, háromszoros egyéni HSMA bajnok, tavaly párosban is felért a dobogó legfelső fokára, valamint a nevünkkel fémjelzett erősember liga kupa összetett győzelmét is megszerezte. A megállapodást több személyes egyeztetés is megelőzte, felmértük, hogy miben tudjuk segíteni a karrierjét és mi az amiben Ő a mi segítségünkre lehet. Szeretnénk számára megnyitni olyan csatornákat mind ismertség, mind lehetséges nemzetközi bemutatkozás tekintetében ami az eddigi folyamatos fejlődését a továbbiakban is elősegíti. Az adotságai, a tehetsége megvan mindehhez, a mi felelősségünk pedig az, hogy a versenyzése során, illetve a versenyzői pályafutását követően megfelelő egzisztenciát tudjon kialakítani magának.

Juhász Péter a Prémium Strongman Téli Liga 1. fordulóján – Prémium Média
Juhász Péter útja a 2020 évi Prémium Liga kupa döntőjéig

Korán indult az évkezdés, már az első napokban igyekszünk ott folytatni, ahol a tavalyi évben abbahagytuk a munkát. A kiszemelt sportolókat folyamatosan keressük az év első hónapjaiban. Igyekszünk egy változatos sportolói palettát felállítani ebben a szegmensben is. Mint tudni lehet, az ország talán legszélesebb sporttámogatási palettájával rendelkezünk, amire méltán büszkék vagyunk! – zárta gondolatait a Boda Gábor.

A szerződéssel kapcsolatosan megkeressük Juhász Pétert is, az Ő nyilatkozatát a következő napokban közöljük.

Prémium Hírek