„Nagy mérföldkő a pályafutásomban” – Juhász Péter

A háromszoros magyar bajnok erősember, Juhász Péter lett a Prémium Média & Sport Management új programjának első tagja.

„Új fejezetet nyit a pályafutásomban” – így reagált Juhász Péter, a Magyar Erősember-szövetség, azaz a HSMA háromszoros országos bajnoka, miután a Prémium Média & Sport Management által képviselt sportolók közé került. A civilben tűzoltóként dolgozó erősember elsőként került be a Prémium által kiválasztott sportolók közé.

Kobex-Pannónia Kft sóskúti telephelyén 2020 december

Prémium Média & Sport Management az év elején jelentette be, hogy a jövőben egyéni sportolók hosszú távú képviseletével is foglalkozik majd. Elsőként pedig a magyar bajnok Juhász Péterrel született megállapodás a közös munkáról.

„Ez egy nagy mérföldkő a pályafutásomban – reagált Juhász Péter. – Amikor 2007-ben elkezdtem súlyzós edzésekkel foglalkozni, álmodni sem mertem ilyesmiről. A versenyzés már egy évvel később szerepet kapott az életemben, de ekkor még csak alapszinten. 2011-ben jutottam el először rangos külföldi erőemelő versenyre, akkor gondoltam arra először, milyen jó lenne rendszeresen ezt csinálni” – idézte fel a kezdeteket.

Juhász 2016-ban lett a hazai mezőny állandó tagja, azóta már háromszoros magyar bajnok egyéniben, az előző évben pedig párosban is csúcsra ért. A 2020-as idényben a HSMA Prémium Liga hat állomásából ötször is ő zárt az első helyen, és a decemberben elindult Prémium Strongman téli liga első fordulójában sem talált legyőzőre.  

„Úgy érzem, tizenhárom évnyi befektetett munka után az előttem álló esztendő lehet az az év, amikor a tűzoltói hivatás mellett annak is élhetek végre, ami gyakorlatilag egyszerre a munkám, az életem és a hobbim. A Prémiummal való együttműködés új fejezetet nyit a pályafutásomban. Már a megállapodásunk előtt is voltak olyan privát beszélgetések, amikor tanácsot kértem, és egyből segítséget is kaptam. Bízom a hosszú távú közös munkában, biztos vagyok benne, hogy – részükről és részemről is – teljes gőzzel azon leszünk, hogy a lehető legmagasabb szintre jussunk” – fogalmazta meg céljait Juhász Péter.

A 2020-as év győztesének útja a döntőig

Az együttműködés hátteréről Boda Gábor, a Prémium Média & Sport Management vezérigazgatója beszélt a program bejelentésekor.

A megállapodást több személyes egyeztetés is megelőzte, felmértük, hogy miben tudjuk segíteni a karrierjét és mi az, amiben ő is a mi segítségünkre lehet. Szeretnénk számára megnyitni olyan csatornákat mind ismertség, mind lehetséges nemzetközi bemutatkozás tekintetében, ami az eddigi folyamatos fejlődését a továbbiakban is segíti. Az adottságai, a tehetsége megvan mindehhez, a mi felelősségünk pedig az, hogy a versenyzése során, illetve a versenyzői pályafutását követően megfelelő egzisztenciát tudjon kialakítani magának” – fogalmazott Boda Gábor. Hozzátette, folyamatosan dolgoznak azon, hogy az év első hónapjaiban újabb sportolókkal sikerüljön megállapodni a közös munkáról.

Prémium Hírek